3 comments


 • Aan de liefste en beste fotograaf: Dank je wel voor de super mooie foto’s van mij en mijn baasjes!! Natuurlijk wist ik wel dat ik er geweldig op zou komen te staan. Maar je hebt toch echt de mooie kanten van mijn baasjes laten zien. Ik, Sjefke, ben niet alleen super trots op jou, maar ook wel op mijn baasjes. Dikke knuffel van mij en veel lieve groetjes van mijn baasjes!! XXX

  februari 08, 2013
 • Ha beste en liefste fotograaf!! Wauww, dat ziet er goed uit. Ik sta er super op. En mijn baasjes mogen er ook zijn! Ik zag ze net even over mijn schouder mee gluren en ik kan je vertellen dat ze helemaal gelukkig zijn me het resultaat.
  Dikke knuffel van je bullige Sjefke!!! XXX

  februari 08, 2013
  • totallyeye

   Thanx voor je lieve berichtje, Sjefke! Jij bent de liefste bullterriër! En zeg maar tegen je baasjes dat ze het heel goed gedaan hebben :-)

   februari 09, 2013

Leave a comment


Name*

Email(will not be published)*

Website

Your comment*

Submit Comment

Copyright © Dandelion by Pexeto