About Me


Bouwjaar 1974, en happily married met Michel. Samen met onze honden Sep & Zus en 3 katten wonen we in Ochten, tussen de boomgaarden in de Betuwe. Van hieruit werk ik fulltime als fotograaf.

Een van de (vele) mooie dingen van werken als fotograaf, is dat je werk meegroeit met je persoonlijke ontwikkeling en interesses. Zo heb ik de eerste jaren met heel veel plezier vooral portretten en bruiloften gefotografeerd. De laatste periode is er een verschuiving gekomen naar culinaire fotografie omdat ik mijzelf steeds meer ging bezig houden met koken en voeding. En inmiddels is dat mijn specialisatie. Met nog af en toe een gave fotoshoot of prachtige bruiloft ‘tussendoor’ natuurlijk, het zit niet in mijn aard om me echt uitsluitend met 1 ding bezig te houden.
Zo ben ik ook door mijn persoonlijke betrokkenheid, in mijn andere field of trade terecht gekomen; het fotograferen van (jacht)honden en alles wat daarmee te maken heeft. Dat is begonnen door mijn eigen honden en de trainingen die ik daarmee volg. Dan wordt je eens gevraagd om een jachthonden proef te fotograferen voor je club, gaan mensen je vragen hun hond te fotograferen, mee te gaan op jacht etc.

Het lijkt of deze verschillende specialisaties niets met elkaar van doen hebben, maar toch is dat voor mij wel zo. Door de honden betrokken geraakt bij de jacht. Jacht zorgt voor wild, en daar kun je weer alle culinaire kanten mee op!

En van al die dingen vertel ik het verhaal graag in beelden.

 

Voor de liefhebbers nog wat feitjes:

  • Opleiding: Fotovakschool, 2001-2005
  • Specialisaties: Portretfotografie en Reportage- en documentaire fotografie
  • Werkgroep Documentaire fotografie o.l.v. Ine van den Broek, 2006-2008
  • Docent fotografie bij de VolksUniversiteit

 

 

 

Copyright © Dandelion by Pexeto